CARD DE COMBUSTIBILComparați principalii furnizori în 1 minut!
CARD DE COMBUSTIBIL
Comparați principalii furnizori în 1 minut!
Tarife, Caracteristici, Beneficii ...
Comparați toate soluțiile!
Tarife, Caracteristici, Beneficii ...Comparați toate soluțiile!

Carduri de carburant pentru profesioniști: ghidul complet

Cele mai citite articole în Cardul de Carburant

Găsiți toate articolele noastre în Cardul de Carburant

Bucurați-vă de beneficiile unui card de benzină pentru afacerea dumneavoastră! Alegerea cardurilor de benzină le permite angajaților să nu mai folosească numerar. În plus, plățile sunt sigure, iar compania beneficiază de economii privind combustibilul. Pur și simplu gestionați parcul de vehicule cu cardurile de benzină: gata cu rapoartele de cheltuieli, și banii cash ai angajaților... Valabil peste tot în România și în străinătate!

Practic, sigur și ușor de utilizat, cardul de benzină este un instrument pentru gestionarea și controlul cheltuielilor. Datorită acestuia, limitați bugetele și evitați costurile suplimentare.

 Ce este cardul de benzină? Cine îl propune?

Cardul de benzină este o soluție oferită companiilor care le permite să gestioneze toate cheltuielile legate de călătoriile de afaceri (taxe, parcare, benzină etc.). Această metodă de plată va fi sub forma unui smart card, care necesită un cod confidențial cu un nivel ridicat de securitate. Cu alte cuvinte, funcționarea sa este similară cu cea a unui card bancar clasic.

Printre furnizorii care oferă carduri de benzină găsim principalii furnizori de combustibil. Pe piață sunt prezenți și actorii independenți (precum DKV), care au stabilit parteneriate cu mai multe rețele.

 

Interesul cardului pentru afacerea dumneavoastră

Cu această soluție angajații nu trebuie să plătească în avans costurile combustibilului. Ei vor fi prelevați direct din contul bancar al companiei, imediat sau câteva zile mai târziu, pentru a reduce plata cash. Cardul de benzină economisește mult timp, deoarece echipele nu trebuie să-și mai păstreze justificativele.

Cardul poate fi utilizat și pentru plata altor cheltuieli legate de deplasare: taxe de drum, parcare sau întreținerea vehiculului. În acest caz, prestatorul de servicii specifică în contract ce puncte de vânzare acceptă metoda de plată în România și în străinătate.

 

Cum achiziționăm un card de benzină și la ce preț?

O singură factură este trimisă societății, rezumând toate tranzacțiile efectuate, pentru fiecare card.

Prețurile sunt, în general, la fel ca prețurile din benzinărie, dar ofertele dau uneori acces la prețuri mai mici decât cele afișate.

 

Astfel, furnizorul de servicii poate prezenta societății:

un singur preț aplicabil pe teritoriul României, calculat pe baza mediei prețurilor de la toate stațiile aparținând aceleiași rețele.

un preț personalizat, corelat la numărul de vehicule, pentru grupuri mari, cu parcuri auto mari.

Cardul de benzină este furnizat în schimbul unui abonament anual, la care se poate adăuga o taxă de serviciu, dedusă din fiecare tranzacție.

De știut: Unii furnizori oferă, de asemenea, carduri cadou preplătite cu o sumă variabilă. Companiile pot oferi angajaților aceste carduri, pentru a compensa o parte din costul deplasării lor de acasă la serviciu, nefiind considerate cheltuieli profesionale. Aceste carduri cadou pot fi oferite și clienților, în cadrul unei operațiuni de marketing.