Automobile

Găsiți toate produsele și serviciile noastre în Automobile

Automobile

Descoperiți materialele noastre în monitorizarea vehiculelor

ph_alt_image_default%1
  • Ghid de cumpărare
  • Întrebări / Răspunsuri
Ghid de cumpărare, întrebări frecvente și furnizori: descoperiți conținutul nostru în monitorizarea vehiculelor. Comparați ofertele gratuite care corespund nevoilor dumneavoastră, completând formularul de deviz gratuit. Comparați ofertele în monitorizarea vehiculelor

Descoperiți materialele noastre în cardul de carburant

ph_alt_image_default%1
  • Ghid de cumpărare
  • ph_meta_annuaire
  • Întrebări / Răspunsuri
Ghid de cumpărare, întrebări frecvente și furnizori: descoperiți conținutul nostru în cardul de carburant. Comparați ofertele gratuite care corespund nevoilor dumneavoastră, completând formularul de deviz gratuit. Comparați ofertele în cardul de carburant

Când vorbim despre vehicule profesionale, trebuie mai întâi să facem distincția între vehiculele comerciale și vehiculele ușoare. Vehiculul comercial este utilizat pentru transportul de mărfuri, în timp ce mașina companiei este un avantaj în natură, acordat angajaților ambulanți (agenți de vânzări, etc.). Chiar și în cadrul mașinilor companiei, trebuie făcută o distincție între vehiculul companiei și vehiculul de serviciu. Din motive întemeiate, mașina de serviciu poate fi utilizată numai în scopuri profesionale. Vehiculul companiei este pus la dispoziția angajatului și, prin urmare, poate fi utilizat în afara programului de lucru.

Indiferent de politica companiei, vehiculele profesionale oferă multe avantaje. Acest lucru face posibilă (printre altele) facilitarea călătoriilor și motivarea angajaților. Mașina companiei îmbunătățește, de asemenea, imaginea companiei pentru clienți. În plus, dacă cumpărați vehiculele, suma de achiziție va fi deductibilă din rezultate. În cele din urmă, puteți integra flota în patrimoniul companiei, pentru a o valorifica.

Cu toate acestea, gestionarea unei flote de vehicule reprezintă un element financiar semnificativ (chirii, întreținere, asigurări, revizii, combustibil etc.). Prin urmare, este important ca vehiculele să se adapteze nevoilor dumneavoastră.

Pentru a optimiza costurile, puteți achiziționa, de asemenea, servicii suplimentare. Printre acestea, sistemul de geolocalizare sau cardul de benzină urmează să fie aprobate. Geolocalizarea face posibilă cunoașterea în timp real a poziției fiecărui angajat, pentru a îmbunătăți atribuirea sarcinilor, a monitoriza schimbările parcursului și a facilita comunicarea între echipe. Cardul de benzină, la rândul său, vă permite să limitați costurile de călătorie, să vă simplificați contabilitatea și să beneficiați de prețuri avantajoase la pompă.

Selectați produsul sau serviciul care vă interesează