Achiziție/Cost

Descoperiți cele mai frecvente întrebări în Cardul de Carburant

Cum și de unde pot fi obținute ofertele online de carduri de carburant pentru afaceri?

 

Pentru a introduce cardul de carburant în companie, este necesar să se consulte mai mulți prestatori, care vor putea, ținând cont de caracteristicile și nevoile specifice ale companiei, să realizeze o ofertă online de carduri de carburant.    

Prețul cardului de carburant variază dealtfel după:

  • Dimensiunea flotei auto,
  • Numărul de beneficiari avuți în vedere,
  • Nevoile în materie de facturare ,
  • Serviciile și opțiunile incluse ,
  • Procentul comisionului aplicabil de către prestator.

Prețul minim va depinde și el de prestator: unii cer un depozit de garanție la deschiderea contului, în timp ce alții nu îl solicită.

Pentru a ști unde se obțin oferte de cardurile de carburant, consultarea motoarele de căutare este o primă soluție. Atenție, acest prim reflex nu este de ajutor pentru a ierarhiza prestatorii cei mai serioși, nici ofertele cele mai performante ale pieței. A selecta un prestator de carduri de carburant are un impact important asupra domeniului carburantului, dar cum beneficiile acestui instrument nu se oprește la cumpărarea combustibilului, impactul asupra gestiunii financiare și contabile este real.

Este, de asemenea, posibil să cereți oferte online de carduri de carburant direct la fiecare furnizor de carduri de carburant.

Dar, față de numărul mare de actori prezenți, a caracterului strategic al acestui domeniu de cumpărare, a recurge la un serviciu de ajutor pentru furnizarea ofertelor poate să se dovedească un atu prețios. Pe Companeo, este foarte simplu să se obțină mai multe oferte completând un formular cu câteva clicuri.Mulțumită aplicației noastre  de cerere de oferte de carduri de carburant on-line, este suficient să se furnizeze datele esențiale pentru realizarea ofertei  și solicitarea este transmisă prestatorilor corespunzând criteriilor dumneavoastră. Principalii actori ai pieți sunt prezenți, dar nu doar ei, pentru a vă propune cele mai bune prețuri.

La primirea diferitelor oferte de carduri de carburant, este rândul companiei să aleagă, cu ajutorul unor criterii decizionale eficiente.

Aflați mai multe în Cardul de Carburant :

Achiziție/Cost - întrebări frecvente :

Pentru mai multe informații în Cardul de Carburant găsiți ghidul nostru de cumpărare