Achiziție/Cost

Descoperiți cele mai frecvente întrebări în Cardul de Carburant

Care este prețul cardurilor de carburant pentru afaceri?

Introducerea cardurilor de carburant în companie este o măsură de administrare care devine aproape indispensabilă de la un anumit număr de vehicule în flota unei companii. Dincolo de o scădere a prețului carburanților, cardul permite mai ales controlul mai bun al cheltuielilor și câștigarea în performanță în tratamentul contabil. Gata cu deconturile, greșelile de înregistrare, problema repartiției între cheltuielile personale și profesionale: cardul de carburant de afaceri permite eficientizarea  administrației.

Pentru angajator, prețul cardurilor de carburant este rezonabil raportat la avantajele sale:

  • Cea mai mare parte a cardurilor de carburant nu costă nimic în termeni de abonament,
  • Anumite carduri pot deveni plătibile după primul an de abonament, prețul lunar depășind rar 25 de RON,
  • La acest abonament trebuie să se adauge uneori suma unui depozit de garanție.

Dincolo de prețul cardurilor de carburant în sine, trebuie adăugate cheltuielile și comisioanele dacă vrem să avem un estimat de cost anual pentru companie. Emitenții de carduri de carburant pentru afaceri se remunerează prin aplicarea de cheltuieli de administrare. Este vorba despre un procentaj aplicat facturii globale lunare. Pentru a estima aceste cheltuieli aferente cardurilor de carburant pentru afaceri, cumpărătorul se va baza pe consumul perioadei anterioare, pentru un volum echivalent.

A utiliza cardul de carburant permite astfel reducerea consumului de carburant, optimizarea recuperării TVA-ului și administrarea superioară a flotei auto. Ea permite evitarea greșelilor, eliminarea anumitor abuzuri, într-un mod atât de eficient încât la final, cheltuielile cardurilor de carburant pentru afaceri să fie în mare măsură compensate prin economii pe care ele le favorizează.

Dincolo de cheltuielile de abonament și de comisioane, vor trebui adăugate la prețul cardurilor de carburant și serviciile eventuale incluse.

Cu scopul de a compara cu precizie prețul cardurilor de carburant pentru afaceri în funcție de emitenți, servicii precum Companeo permit obținerea mai multor oferte de carduri de carburant din partea prestatorilor serioși: un mod bun de a începe introducerea cardurilor de carburant în companie.

Aflați mai multe în Cardul de Carburant :

Achiziție/Cost - întrebări frecvente :

Pentru mai multe informații în Cardul de Carburant găsiți ghidul nostru de cumpărare

Care este prețul cardurilor de carburant pentru afaceri?