Achiziție/Cost

Descoperiți cele mai frecvente întrebări în Cardul de Carburant

Cum se reînnoiește cardul de carburant pentru companii?

Funcționarea cardurilor de carburant este foarte simplă. Acest card cu cip și cod PIN permite colaboratorilor unei companii să își plătească cheltuielile la carburant profesionale în orice benzinărie parteneră. Uneori este inclusă în ofertele diferiților furnizori o reducere de preț a carburanților.

Prețul cardurilor de carburant pentru companii este modic: prețul acestor carduri de carburant este cel mai adesea zero, sau de maximum 25 RON pe lună per card.

Cardurile se utilizează precum cardurile clasice de plată cu cip, cu un cod PIN:

  • Fiecare are o durată de valabilitate, înscrisă pe card,
  • Această dată poate fi cea a fabricației sau a expedierii către companie,

La finalul perioadei de valabilitate, care ține între 12 și 48 de luni, intervine reînnoirea automată a cardului. Este semnalată în general fie prin trimiterea unui e-mail, fie printr-o alertă prin intermediul platformei on-line, fie printr-o aplicație pe mobil furnizată odată cu cardul.

Aceste aplicații on-line permit companiei o gestionare foarte precisă a flotei auto, o monitorizare exactă a consumului global de carburant. Date foarte importante, dacă ținem cont de rolul domeniului carburantului și de întreținerea vehiculelor din dotarea companiei.

Reînnoirea cardurilor de carburant pentru companii se poate face la cerere, în caz de pierdere sau furt. În funcție de furnizori, această reînnoire va fi gratuită sau plătibilă. În prealabil, cardul inițial trebuie să fie blocat. Această operațiune se realizează pe platforma de gestionare on-line cu câteva clicuri, și evită orice utilizare frauduloasă.

Aflați mai multe în Cardul de Carburant :

Achiziție/Cost - întrebări frecvente :

Pentru mai multe informații în Cardul de Carburant găsiți ghidul nostru de cumpărare