Achiziție/Cost

Descoperiți cele mai frecvente întrebări în Cardul de Carburant

Care este procedura de cumpărare a cardurile de carburant?

A introduce cardurile de carburant de afaceri este o modalitate simplă de a facilita aprovizionarea cu carburant, dar și de a simplifica evidența contabilă aferentă. Astăzi, cea mai mare parte a cardurilor de carburant include instrumente și servicii complementare foarte utile pentru optimizarea gestionării cheltuielilor, ale vehiculelor cât și întreținerea și reparațiile acestora.

În ceea ce privește prețurile cardurilor de combustibili, el rămâne modic sau zero:  cea mai mare parte a furnizorilor de carduri de carburant nu solicită cotizări de adeziune sau abonament în primul an. În anumite situații, mai ales în cazul cardului de combustibil cu plata la termen, va fi în general solicitat un depozit de garanție.

Cumpărarea cardurilor de carburant pentru colaboratori permite evitarea colectării chitanțelor și a deconturilor, beneficierea de prețuri avantajoase la carburant, în România și în străinătate. Aceasta facilitează posibilitatea utilizării de aplicații de gestionare accesibile on-line pentru urmărirea îndeaproape a flotei: kilometraj, natura deplasărilor, urmărirea reînnoirii talonului, plata taxelor pe vehicule și chiar preluarea procesului de recuperare a TVA-ului se efectuează cu câteva clicuri.

Toate cheltuielile sunt concentrate pe o singură factură, ceea ce anulează intrările obositoare și operațiunile complexe de contabilitate.
 

În funcție de diferiți furnizori, pot fi subscrise servicii complementare variate: taxe de drum, spălarea vehiculelor, asigurare și servicii de asistență. Mai mult decât un simplu mijloc de plată dedicat carburantului, cardurile de combustibil sunt un ajutor prețios și avantajos pentru urmărirea îndeaproape a  flotei unei companii și pentru îmbunătățirea performanței.

Cardul de carburant este util și salariaților: el evită plata cash a carburantului și, în funcție de serviciile complementare asociate, sporește semnificativ calitatea vieții în timpul muncii.

Pentru cumpărarea cardurilor de carburant perfect adaptate nevoilor companiilor, Companeo propune un serviciu care permite legătura în câteva clicuri cu prestatorii lideri ai acestui sector care vă vor transmite ofertele de carduri de carburant.

Aflați mai multe în Cardul de Carburant :

Achiziție/Cost - întrebări frecvente :

Pentru mai multe informații în Cardul de Carburant găsiți ghidul nostru de cumpărare