Achiziție/Cost

Descoperiți cele mai frecvente întrebări în Cardul de Carburant

Cum se realizează comanda de carduri de carburant?

În fața provocării pe care o reprezintă domeniul carburantului și acela al flotelor auto pentru afaceri, din ce în ce mai multe cadre de conducere optează pentru un card  special de carburant pentru profesioniști.

A cumpăra carduri de carburant pentru colaboratori înseamnă de fapt, dincolo de micile economii la prețul carburantului însuși, îmbunătățirea în mod semnificativ a administrării cumpărăturilor de carburanți:

  • Optimizând consumul,
  • Eficientizând și reducând  operațiunile de tratament contabil,
  • Și urmărind  îndeaproape activitatea flotei.

Aceste avantaje determină din ce în ce cadrele de conducere, inclusiv pe micii întreprinzători, să realizeze contractarea on-line a cardurilor de carburant și să le ofere și salariaților lor.
 

Furnizorii de carduri de carburant sunt numeroși și includ în principal:

  • Rețelele de benzinării,
  • Companii de servicii precum Edenred (Card UTA), specialist în optimizarea cheltuielilor profesionale,
  • Și câțiva noi actori on-line, conștienți de importanța acestui dispozitiv pentru companii.

Comanda cardurilor de carburant este foarte simplu de realizat: cea mai mare parte a furnizorilor permit să se realizeze on-line și sunt suficiente câteva clicuri.

Prețul cardurilor de carburant nu este prea ridicat în el însuși (gratuit în primul an și până la 25 RON pe lună și per card ulterior). Dar, atenție: prețul total al domeniului carburantului trebuie să includă cheltuieli tehnice de realizare și de livrare a cardurilor și suma comisioanelor de administrare pe care furnizorul le va aplica acestei sume  cu excepția taxei facturate în fiecare lună.

Înaintea oricărei comenzi de carduri de carburant, va trebui așadar ca cel care cumpără să solicite o ofertă pe baza numărului de carduri pe care le dorește, al tipurilor de vehicule avute în vedere, a procentelor legate de  comisioane și a serviciilor complementare subscrise.

Pentru a ajuta cadrele cu putere decizională și  cumpărătorii să găsească cel mai bun prestator la care să comande cardurile de carburant, Companeo oferă un serviciu destinat obținerii de oferte de carduri de carburant de la un grup de furnizori selecționați în prealabil.

Aflați mai multe în Cardul de Carburant :

Achiziție/Cost - întrebări frecvente :

Pentru mai multe informații în Cardul de Carburant găsiți ghidul nostru de cumpărare