TICHETE DE MASĂ Salvați Comparând Furnizori de tichete de masă
TICHETE DE MASĂ
Salvați Comparând Furnizori de tichete de masă
Cec, Card, Servicii, Avantaje ...
Comparați toate soluțiile!
Cec, Card, Servicii, Avantaje ...Comparați toate soluțiile!

Totul despre tichetele de masă în 2023

Cele mai citite articole în Tichete de masă

Găsiți toate articolele noastre în Tichete de masă

Tichetul de masă sprijină angajații români din anul 1998. Indiferent de denumirea sa, această soluție de catering cofinanțată de companie și de angajat este supusă unor scutiri semnificative de taxe și impozite.

Sistemul de tichete restaurant își datorează succesul și longevitatea beneficiilor pe care le oferă tuturor celor implicați în sistem. Angajatorii sunt în avantaj pentru că beneficiază de o scutire fiscală pentru o parte din suma tichetului. În ceea ce privește angajații, aceștia sunt finanțați pentru o parte din mesele lor. În cele din urmă, restauratorii beneficiază de un număr mai mare de clienți.

În România, tichetele de restaurant sunt acceptate într-un număr mare de restaurante sau alte unități de tip CHR (Cafea Hotel Restaurant).Sunt, de asemenea, acceptate în multe lanțuri mari de distribuție, sub rezerva respectării anumitor condiții de utilizare.

Tradiționalul tichet de restaurant din hârtie a intrat recent într-o concurență puternică cu tichetele de masă dematerializate, autorizate în România din 2015.