GEOLOCALIZAREA VEHICULELOR,De la 12€ fără TVA! Comparați!
GEOLOCALIZAREA VEHICULELOR,
De la 12€ fără TVA! Comparați!
Economisițipână la 45%
comparând toți furnizorii din sector!
Economisițipână la 45%comparând toți furnizorii din sector!

Sisteme de geolocalizare: multipli furnizori de monitorizare GPS, soluții variate

Timp de citire: 10 min

 

În materie de sisteme de monitorizare prin GPS, furnizorii sunt din ce în ce mai numeroși și modelele de dispozitive de urmărire din ce în ce mai diversificate. Pentru companii, nevoile sunt în mod cert mai acute decât pentru persoanele fizice și sunt legate mai ales de gestiunea flotelor întregi, în timp real, la distanță, ceea ce se reflectă în prețuri.
Geolocalizarea auto poate deci să fie propusă ca pachet ce include servicii, software și echipament, ceea ce lasă la latitudinea profesioniștilor alegerea de a închiria sau de a cumpăra GPS-ul pentru vehicule. Oricare dintre cele două formule, închirierea sau achiziționarea materialului de monitorizare prin GPS are avantajele și dezavantajele ei.
În această multitudine de oferte, compararea sistemelor de geolocalizare devine din ce în ce mai dificilă. Dar, a găsi timp pentru a identifica cel mai bun furnizor și cea mai bună ofertă merită efortul, date fiind avantajele apreciabile ale sistemului de monitorizare prin GPS.

Avantajele sistemelor de monitorizare prin GPS

Oricare ar fi furnizorul, monitorizarea prin GPS oferă avantaje apreciabile administratorilor de flote, mai ales în ceea ce privește siguranța vehiculelor și a bunurilor, dar și pentru optimizarea întregului lanț logistic.

Mărfuri și vehicule în siguranță în orice moment datorită furnizorilor de monitorizare GPS

Grație geolocalizării, mărfurile și vehiculele pot fi monitorizate în permanență, pentru a ști exact unde se află în orice moment o mașină sau un camion al societății cât și conținutul lor.
Această funcționalitate de bază a monitorizării prin GPS aduce multiple avantaje:

  • Este vorba despre un dispozitiv eficient împotriva furtului. Nu doar că un vehicul eventual furat ar putea fi ușor regăsit, în plus, la anumiți furnizori, monitorizarea prin GPS este complementată de dispozitive antifurt precum alarmele sau sisteme de blocare la distanță,
  • În general, soluțiile de geofencing (numit și geo- reperare) permit nu doar reperarea vehiculele la distanță, ci și acționarea sau intervenția asupra vehiculului dacă se îndepărtează de valorile predeterminate,
  • În plus, în cazul unei companii de transport de marfă sau de livrări, sistemul se dovedește excelent pentru a conferi siguranță clienților, care pot avea acces la datele de localizare,
  • Este vorba, de asemenea, despre un mijloc de a monitoriza îndeaproape activitatea colaboratorilor care se deplasează și de a controla utilizarea activelor întreprinderii. Este cu atât mai eficient când dispozitivele sunt echipate cu sisteme de alarmă pentru depășirea vitezei, de finalizare a itinerariului prestabilit, sau de oprire a motorului, ori când permit telecomunicația în ambele direcții și schimburile telefonice,
  • Șoferii sunt ei înșiși în mai mare siguranță pe drum grație dispozitivelor de control al comportamentului lor la volan – anumiți furnizori de sisteme de monitorizare prin GPS estimează că soluțiile lor permit să se înregistreze cu 20% mai puține accidente.

Adevărate sisteme de gestiune a flotelor pentru a optimiza logistica

Pentru orice soluție de monitorizare prin GPS, fiecare furnizor va evidenția, de asemenea, avantajele legate de funcționalitatea gestiunii flotei auto a companiei.
În multe cazuri, o utilizare eficientă a software-lor furnizate cu sistemul de monitorizare prin GPS și mai ales al datelor pe care le pune la dispoziție, va permite:

  • Optimizarea traseelor profesionale,
  • Reducerea timpului de livrare,
  • Optimizarea modului de a conduce, mai ales cu modelul echipat de accelerometre,
  • Și în sfârșit o optimizare a consumului de carburant și economii în ce privește acest subiect ce ar putea ajunge până la 15%.

Ar trebui închiriat sau cumpărat sistemul de monitorizare prin GPS?

Pentru a beneficia de aceste avantaje, este necesară achiziționarea unui sistem complet de monitorizare prin GPS. Furnizorii specializați propun ceea ce este necesar atât la vânzare cât și la închiriere. Fiecare dintre cele două soluții are avantaje dar și inconveniente.

Avantajele achiziționării

Cumpărarea sistemului de monitorizare prin GPS propriu permite un control total asupra componentelor și configurației pachetelor de servicii / hardware / software.
Inițial rezervată marilor companii specializate precum companiile de logistică și de transport, cumpărarea sistemelor de monitorizare prin GPS, a senzorilor și a altor servicii asociate este în acest moment accesibilă și companiilor mai mici,la prețuri diminuate.
În plus, cumpărarea comportă acest avantaj care nu îl leagă prin niciun angajament de lungă durată de un prestator.
Deținerea sistemului va putea să îmbunătățească funcționarea flotei auto și să rentabilizeze mai repede investiția decât în cazul închirierii.
După tipul de parc auto și după natura activității, economiile de carburant vor permite obținerea mai rapidă sau mai puțin rapidă a recuperării complete a investiției.

Avantajele închirierii

Închirierea sistemului de localizare prin GPS este opțiunea cea mai utilizată în acest moment.
Marele avantaj al închirierii este evident costul de plecare scăzut: pentru un sistem de monitorizare prin GPS a vehiculului, prețurile pentru închiriere încep de la câteva zeci de euro pe lună.
În plus, sistemul are în general totul inclus: hardware, software și servicii, inclusiv abonamentele la rețelele de telefonie mobilă.
Închirierea unui dispozitiv de monitorizare prin GPS prezintă, de asemenea, avantajul includerii tuturor operațiunilor de mentenanță în cazul apariției unor probleme tehnice.
De asemenea, este posibil să se realizeze un contract de închiriere cu opțiunea cumpărării: odată ce contractul de închiriere expiră, prestatorul vă poate face propunerea de vânzare la un preț atractiv.
Această opțiune este interesantă în măsura în care ea permite testarea echipamentului de localizare prin GPS a mașinii, folosind un buget fix înainte de a realiza achiziționarea acestuia.

Cei mai buni furnizori de monitorizare GPS în 2021

Chiar dacă este dificilă citarea într-un mod exhaustiv a tuturor furnizorilor de sisteme de monitorizare prin GPS pentru companiile auto, este posibilă citarea câtorva societăți emblematice pentru ceea ce furnizorii pot să aducă clienților în 2019.
Prețul fiind de obicei în ofertă, este adesea necesară apropierea de aceste societăți pentru a le cunoaște tarifele – servicii on-line precum Companeo permit obținerea cu ușurință a acestor oferte de sisteme de monitorizare prin GPS pentru a le compara și a identifica cea mai bună soluție.

 

Numele furnizorului Specialitate/ofertă  Avantaje
Frotcom Pachet complet de monitorizare prin GPS Geolocalizarea vehiculului,
Managementul costurilor,
Controlul temperaturii,
Managementul forței de muncă,
Analiza stilului de condus,
Identificarea automată a șoferului,
Planificarea și monitorizarea prin senzori a rutei,
Navigație integrată,
Managementul combustibilului,
Controlul accesului la datele colectate.
SafeFlet  Monitorizarea GPS a vehiculelor  Transport național și internațional
Informații despre consumul de carburant,
Rapoarte despre activitatea flotei auto,
Funcționalități legate de întreținere,
Import de date,
Verificări ale alimentărilor.
Ubitel Co 

Monitorizare flotă auto
Localizare GPS

Sisteme de localizare prin GPS
Sistemul TrustTrack
Managementul parcului auto
Informații despre vehicul, șofer și încărcătură
Monitorizarea în timp real
Stocarea și monitorizarea datelor
Securitatea vehiculelor și a transportului
Monitorizarea consumului de combustibil
Optimizarea stilului de condus
Descărcarea datelor tahograf
Monitorizarea temperaturii

 

 

 În materie de sisteme de monitorizare prin GPS, furnizorii sunt din ce în ce mai numeroși și modelele de dispozitive de urmărire din ce în ce mai diversificate. Pentru companii, nevoile sunt în mod cert mai acute decât pentru persoanele fizice  și sunt legate mai ales de gestiunea flotelor întregi, în timp real, la distanță, ceea ce se reflectă în prețuri.Geolocalizarea auto poate deci să fie propusă ca pachet ce include servicii, software și echipament, ceea ce lasă la latitudinea profesioniștilor alegerea de a închiria sau de a cumpăra GPS-ul pentru vehicule.  Oricare dintre cele două formule, închirierea sau achiziționarea materialului de monitorizare prin GPS  are avantajele și dezavantajele ei.În această multitudine de oferte, compararea sistemelor de geolocalizare devine din ce în ce mai dificilă. Dar, a găsi timp pentru a identifica cel mai bun furnizor și cea mai bună ofertă merită efortul, date fiind avantajele apreciabile ale sistemului de monitorizare prin GPS.Avantajele sistemelor de monitorizare prin GPSOricare ar fi furnizorul, monitorizarea prin GPS oferă avantaje apreciabile administratorilor de flote, mai ales în ceea ce privește siguranța vehiculelor și a bunurilor, dar și pentru optimizarea  întregului lanț logistic. 
Mărfuri și vehicule în siguranță în orice moment datorită furnizorilor de monitorizare GPSGrație geolocalizării, mărfurile și vehiculele pot fi monitorizate în permanență, pentru a ști exact unde se află în orice moment o mașină sau un camion al societății cât și conținutul lor.Această funcționalitate de bază a monitorizării prin GPS  aduce multiple avantaje:-Este vorba despre un dispozitiv eficient împotriva furtului. Nu doar că un vehicul eventual furat ar putea fi ușor regăsit, în plus, la anumiți furnizori, monitorizarea prin GPS este complementată de dispozitive antifurt precum alarmele sau sisteme de blocare la distanță,-În general, soluțiile de geofencing (numit și geo- reperare) permit nu doar reperarea vehiculele la distanță, ci și acționarea sau intervenția asupra vehiculului dacă se îndepărtează de valorile predeterminate,-În plus, în cazul unei companii de transport de marfă sau de livrări, sistemul se dovedește excelent pentru a conferi siguranță clienților, care pot avea acces la datele de localizare, -Este vorba, de asemenea, despre un mijloc de a monitoriza îndeaproape activitatea colaboratorilor care se deplasează și de a controla utilizarea  activelor întreprinderii. Este cu atât mai eficient când dispozitivele sunt echipate cu sisteme de alarmă pentru depășirea vitezei, de finalizare a itinerariului prestabilit, sau de oprire a motorului, ori când permit telecomunicația în ambele direcții și schimburile telefonice,-Șoferii  sunt ei înșiși în mai mare siguranță pe drum grație dispozitivelor de control al comportamentului  lor la volan – anumiți furnizori de sisteme de monitorizare prin GPS estimează că soluțiile lor permit să se înregistreze cu 20% mai puține accidente. 
Adevărate sisteme de gestiune a flotelor  pentru a optimiza logisticaPentru orice soluție de monitorizare prin GPS, fiecare furnizor va evidenția, de asemenea, avantajele legate de funcționalitatea gestiunii flotei auto a companiei. În multe cazuri, o utilizare eficientă  a software-lor furnizate cu sistemul de monitorizare prin GPS și mai ales al datelor pe care le pune la dispoziție, va permite:-Optimizarea traseelor profesionale, -Reducerea timpului de livrare,-Optimizarea modului de a conduce, mai ales cu modelul echipat de accelerometre,-Și în sfârșit o optimizare a consumului de carburant și economii în ce privește acest subiect ce ar putea ajunge până la 15%.
Ar trebui închiriat sau cumpărat sistemul de monitorizare prin GPS?Pentru a beneficia de aceste avantaje, este necesară achiziționarea unui sistem complet de monitorizare prin GPS. Furnizorii specializați propun ceea ce este necesar atât la vânzare cât și la închiriere.  Fiecare dintre cele două  soluții are avantaje dar și inconveniente.
Avantajele achiziționăriiCumpărarea  sistemului de monitorizare prin GPS propriu permite un control total asupra componentelor  și configurației pachetelor de servicii / hardware / software. Inițial rezervată marilor companii specializate precum companiile de logistică și de transport, cumpărarea sistemelor de monitorizare prin GPS, a senzorilor și a altor servicii asociate este în acest  moment accesibilă și companiilor mai mici,la prețuri diminuate.În plus, cumpărarea comportă acest avantaj care nu îl leagă prin niciun angajament de lungă durată de un prestator.Deținerea sistemului va putea să îmbunătățească funcționarea flotei  auto și să rentabilizeze mai repede investiția decât în cazul închirierii.După tipul de parc auto și după natura activității, economiile de carburant vor permite obținerea  mai rapidă sau mai puțin rapidă a recuperării complete a investiției.
Avantajele închirieriiÎnchirierea sistemului de localizare prin GPS este opțiunea cea mai utilizată în acest moment. Marele avantaj al închirierii este evident costul de plecare scăzut: pentru un sistem de monitorizare prin GPS a vehiculului, prețurile pentru închiriere  încep de la câteva zeci de euro pe lună.În plus, sistemul are în general totul inclus: hardware, software și servicii, inclusiv abonamentele la rețelele de telefonie mobilă.Închirierea unui dispozitiv de monitorizare prin GPS prezintă, de asemenea, avantajul includerii  tuturor operațiunilor de mentenanță  în cazul apariției unor probleme tehnice.De asemenea, este posibil să se realizeze un contract de închiriere cu opțiunea cumpărării: odată  ce contractul de închiriere expiră, prestatorul vă poate face propunerea de vânzare la un preț atractiv.Această opțiune este interesantă în măsura în care ea permite testarea echipamentului de localizare prin GPS a mașinii, folosind un buget fix înainte de a realiza achiziționarea acestuia.Cei mai buni furnizori de monitorizare  GPS în 2019Chiar dacă este dificilă citarea într-un mod exhaustiv a tuturor furnizorilor de sisteme de monitorizare  prin GPS pentru companiile auto, este posibilă citarea câtorva societăți emblematice pentru ceea ce furnizorii pot să aducă clienților în 2019.Prețul fiind de obicei în ofertă, este adesea necesară apropierea de aceste societăți pentru a le cunoaște tarifele – servicii on-line precum Companeo permit obținerea cu ușurință a acestor oferte de sisteme de monitorizare prin GPS pentru a le compara  și a identifica cea mai bună soluție.Numele furnizoruluiSpecialitate/ofertăAvantaje
FrotcomPachet complet de monitorizare prin GPS Geolocalizarea vehiculului,Managementul costurilor,Controlul temperaturii,Managementul forței de muncă, Analiza stilului de condus,Identificarea automată a șoferului,Planificarea și monitorizarea prin senzori a rutei,Navigație integrată,Managementul combustibilului,Controlul accesului la datele colectate.
SafeFletMonitorizarea GPS a vehiculelorTransport național și internaționalInformații despre  consumul de carburant,Rapoarte despre activitatea flotei auto,  Funcționalități legate de întreținere,Import de date,Verificări ale alimentărilor.
Ubitel CoMonitorizare flotă autoLocalizare GPSSisteme de localizare prin GPSSistemul TrustTrackManagementul parcului autoInformații despre vehicul, șofer și încărcăturăMonitorizarea  în timp realStocarea și monitorizarea datelorSecuritatea vehiculelor și a transportuluiMonitorizarea  consumului de combustibilOptimizarea stilului de condusDescărcarea datelor tahografMonitorizarea  temperaturii