Produs/Serviciu

Descoperiți cele mai frecvente întrebări în Cardul de Carburant

Cum se introduc cardurile de combustibil pentru afaceri?

Introducerea cardurilor de carburant în companie este o măsură de administrare utilă în mod special productivității și finanțelor societăților. Cardul de combustibil pentru afaceri permite, de fapt, să se evite gestiunea complexă a deconturilor, erorile potențiale de intrare. Cu aceste carduri de carburant, facturarea este centralizată. Societatea nu are decât o factură lunară de plătit pentru toate cumpărăturile de carburant.

Utilizarea cardurilor de combustibil pentru afaceri este de altfel permisă tuturor colaboratorilor. Există avantaje certe pentru implementarea cardurilor de carburant: câștiguri financiare directe (preț redus al carburanților) și indirecte (rambursarea TVA-ului, deducere fiscală, simplificare administrativă, o mai bună întreținere a vehiculelor).

Cum se obțin cardurile de carburant? Sunt suficiente câteva clicuri pentru a găsi listele societăților ce propun acest dispozitiv ingenios. Dar marea diversitate de oferte, cu reduceri, servicii, instrumente de administrare foarte diferite pot să distragă atenția factorilor de decizie. Acesta este motivul pentru care Companeo propune o aplicație de generare a ofertelor de carduri de carburant pentru prestatorii selecționați pentru calitatea ofertei lor.

 
Este suficient să se realizeze o solicitare de ofertă on-line societăților emitente de carduri, furnizând principalele elemente de calcul, precum tipul de vehicul, numărul acestora, numărul necesar de carduri…

Oferta de carduri pentru afaceri fiind bogată și actorii numeroși, este foarte importantă obținerea  mai multor oferte pentru a face alegerea corectă.

La primirea ofertei, și a plății depozitului de garanție eventual, cardurile sunt expediate companiei în câteva zile, iar aceasta realizează ulterior distribuirea lor. Va fi suficient ulterior ca beneficiarii să realizeze activarea cardului pe platforma on-line. Odată activat, cardul este gata să funcționeze ca oricare alt card de plată clasic.

Introducerea cardului de combustibil pentru afaceri este nu doar un instrument de simplificare administrativă și contabilă, este, de asemenea, un potențator de performanță

Aflați mai multe în Cardul de Carburant :

Produs/Serviciu - întrebări frecvente :

Pentru mai multe informații în Cardul de Carburant găsiți ghidul nostru de cumpărare