Produs/Serviciu

Descoperiți cele mai frecvente întrebări în Cardul de Carburant

Ce este un card de carburant multi-brand?

Primii actori care au introdus cardurile de carburant au fost societățile petroliere, asigurându-se de fidelizarea profesioniștilor  la rețelele lor de distribuție. Aprovizionările cu carburant reprezintă o cheltuială majoră a companiilor, generatoare a unei gestiuni complexe. Domeniul cardurilor de carburant s-a diversificat astfel rapid, cu apariția cardurilor de combustibil multi-brand pentru companii.

Astăzi, există prestatori multi-brand care propun carduri de carburant  valabile în rețele de stații multi-brand. Aceste carduri nu sunt valabile decât în rețelele partenere. Ele nu pot deci să fie utilizate în oricare stație.

Printre cardurile de combustibil multi-brand figurează în principal petroliștii care s-au diversificat și asociat cu alte rețele cât și cu societăți specializate în gestiunea cheltuielilor profesionale. Cardul de carburant multi-brand îmbină experiența petrolistului cu cea a prestatorului de soluții pentru companie. Îi putem regăsi mai ales pe OMV și Petrom printre emitenții de carduri multi-brand, dar și pe UTA sau Cardoil Avantaj.

Cardul de combustibil multi-brand pentru profesioniști oferă în primul rând avantajul unei mai mari acoperiri geografice, cu mai multe puncte de distribuție. Dar, a alege un card de carburant multi-brand permite și beneficierea de o largă paletă de servicii. Edenred (Card UTA), un actor important în expertiza asupra tichetelor de masă mai ales, oferă dispozitive on-line și aplicații bine definite pentru administrarea zilnică a cheltuielilor profesionale.

Prețurile cardurilor de carburant multi-brand nu reprezintă un criteriu care să facă diferența: toate sau aproape toate propun un nivel tarifar echivalent , cu un abonament gratuit sau aproape gratuit. Cu scopul de a identifica cele mai bune carduri de carburant multi-brand pentru afaceri, cel mai mult contează să ne axăm în alegerea criteriilor de selecție pe ușurința utilizării cardului de carburant și pe nivelul de servicii asociate.

Pentru a facilita acest demers pentru persoanele care au putere decizională în companie, Companeo oferă o soluție on-line care permite primirea mai multor oferte de carduri de carburant cu scopul de a putea face propria analiză comparativă a ofertelor.

Aflați mai multe în Cardul de Carburant :

Produs/Serviciu - întrebări frecvente :

Pentru mai multe informații în Cardul de Carburant găsiți ghidul nostru de cumpărare