Produs/Serviciu

Descoperiți cele mai frecvente întrebări în Cardul de Carburant

Care sunt avantajele cardurilor de combustibil?

Avantajele cardurilor de combustibil nu se limitează doar la reducerea prețului combustibilului pe care îl includ uneori: este vorba mai ales despre un dispozitiv important pentru o mai bună gestionare a costurilor inerente flotei auto de afaceri, respectiv pentru a le reduce, grație unei gestiuni contabile superioare și a unei reorganizări eventuale de servicii.

Principalul avantaj al cardurilor de combustibil: ele permit renunțarea la deconturi  și la  complexitatea gestiunii aferente spre a nu mai primi decât o singură factură ce conține totalitatea cheltuielilor pentru carburant. A comanda un card de carburant permite și beneficierea de instrumente de gestionare și anume a unei platforme de administrare on-line puse la dispoziție de companie pentru a-și gestiona cardurile, a urmări și a analiza consumul.

Alte avantaje ale cardurilor de combustibil sunt reprezentate de o largă paletă de opțiuni și servicii asociate. Anumite carduri vor permite plata taxelor de drum, a altor taxe, altele vor include spălarea vehiculelor, un serviciu de asistență în caz de urgență și uneori chiar o asigurare.

Avantajele cardurilor de motorină sau de benzină se măsoară în termeni de simplificare a gestiunii și a câștigului de timp. Astfel, majoritatea rețelelor emitente își asumă rambursarea TVA-ului, punct în mod special important pentru flotele care circulă frecvent în afara țării. Acest domeniu este de fapt foarte dificil în materie de tratament administrativ și contabil.

Cadrele de conducere ale companiei vor găsi în cardul de carburant pentru profesioniști un avantaj major pentru gestiunea proprie.  Bineînțeles că reducerile la prețul carburantului sunt adesea prezente, dar nu reprezintă avantajul esențial al cardurilor de combustibil.

În sfârșit, comandarea cardului de carburant propriu nu costă compania decât foarte puțin: cea mai mare parte a cardurilor de carburant este fără garanții și fără abonament, cel puțin pentru primul an. Abonamentul pentru perioada următoare nu costă decât câteva zeci de RON pe an și per card.

Aflați mai multe în Cardul de Carburant :

Produs/Serviciu - întrebări frecvente :

Pentru mai multe informații în Cardul de Carburant găsiți ghidul nostru de cumpărare