Produs/Serviciu

Descoperiți cele mai frecvente întrebări în Cardul de Carburant

Care sunt serviciile asociate cardurilor de carburant?

Cardul de carburant pentru profesioniști permite controlarea cheltuielilor de carburant în companie. Dacă cea mai mare parte a cardurilor de carburant propune reduceri la prețul de benzină și motorină, adevărata lor importanță se situează la alte niveluri. În sfârșit, serviciile asociate cardurilor de carburant sunt principalele atuuri ale acestui dispozitiv  prețios.

A compara cardurile de carburant pentru profesioniști este un demers inevitabil în implementarea cardurilor de carburant. Comparația trebuie să se raporteze și la serviciile aferente, fiindcă unele sunt incluse și altele nu sunt. Primul aspect de observat pentru orice card de carburant: serviciul on-line. De fapt, trebuie să vă asigurați că acest serviciu corespunde întocmai nevoilor companiei în materie de contabilitate analitică și de gestiune a flotei. Trebuie să permită realizarea unei monitorizări a consumului și a kilometrajului vehiculelor. Anumite companii vor avea nevoie de mai multe detalii decât altele.

Această platformă on-line va permite și reglarea setărilor cardurilor, mergând până la tipul de carburant autorizat, la analiza stilului de condus al fiecărui beneficiar. Aceasta poate să permită o mai bună utilizare a vehiculelor și economii de carburant.

Alte oferte asociate cardurilor de carburant se dovedesc foarte utile la:

  • Opțiunea taxei rutiere electronice ,
  • Și opțiunea de parcare gratuită permit încă limitarea  utilizării deconturilor și raționalizarea costurilor,!
  • În plus, dacă colaboratorii circulă în Europa, cardul de carburant cu rambursarea TVA-ului inclus va fi foarte util. Acest serviciu este prevăzut în cea mai mare parte a ofertelor actorilor pieței.

Alte servicii asociate cardului de carburant se referă la întreținerea vehiculelor:

  • Anumite oferte permit includerea spălării vehiculelor,
  • Altele schimbarea uleiului,
  • Sau gratuitatea la anumite produse, precum lubrefianții.

Dacă cea mai mare parte a ofertelor de carduri de carburant conține o opțiune de asistență sau un număr de urgență, este, posibil  să se  includă și  servicii de asigurare auto complete.

Aflați mai multe în Cardul de Carburant :

Produs/Serviciu - întrebări frecvente :

Pentru mai multe informații în Cardul de Carburant găsiți ghidul nostru de cumpărare