Produs/Serviciu

Descoperiți cele mai frecvente întrebări în Tichete de masă

Ce este un card de masă? Cine poate beneficia de acesta?

Aprobată în 2014, și pusă în practică în anul următor, legea permite să se propună salariaților tichete de masă pe suport electronic. Aceste tichete iau locul progresiv celor tradiționale pe format hârtie, fără să fie totuși  obligatorii.

Această schimbare corespunde evoluției tehnologiei digitale și nevoilor consumatorilor. Beneficiarii de tichete de masă pe card și ale altor tichete restaurant pe suport electronic pot astăzi să le utilizeze  în mii de restaurante și puncte de vânzare și chiar pe site-uri de catering on-line.


Cu Cardul Ticket Restaurant de la Edenred, Up Dejun de la Up România și Gusto Pass de la Sodexo, toate cele trei companii emitente s-au angajat să realizeze tichete de masă pe suport electronic. Formatul digital permite beneficiarilor de card de masă o utilizare foarte simplă, asemănătoare celei unui card de plată obișnuit, dar în limita regulilor aplicabile tichetelor de masă. Regula principală este utilizarea de luni până sâmbătă, limitată la o sumă zilnică de 15,18. Alt atu pentru beneficiarii de card de masă: cardul permite plata exactă. Fiecare card este setat pentru a nu se depăși suma zilnică acordată de către angajator și o autorizare de plată este declanșată sistematic de cititorul de card bancar.

Monitorizarea consumului, consultarea soldului disponibil și schimbarea tichetelor expirate sunt foarte ușor de realizat pentru beneficiarul de card de masă, grație unei platforme on-line, unde dispune de un spațiu de administrare securizată. În caz de pierdere a cardului sau de furt, această platformă este, de asemenea, foarte utilă, căci permite blocarea cardului și semnalarea incidentului.

În sfârșit, anumite platforme sunt disponibile în aplicațiile pe mobil, ceea ce permite în orice moment oricărui beneficiar de card de masă să aibă acces la contul personal.

Aflați mai multe în Tichete de masă :

Produs/Serviciu - întrebări frecvente :

Pentru mai multe informații în Tichete de masă găsiți ghidul nostru de cumpărare