Alegerea dumneavoastră

Descoperiți cele mai frecvente întrebări în Cardul de Carburant

Cum se alege cardul de combustibil pentru companie?

Dacă companiile optează din ce în ce mai mult pentru extraordinarul ajutor pe care acestea îl reprezintă, cumpărarea cardurilor de combustibil necesită în prealabil un adevărat demers de evaluare. De fapt, nu toate cardurile propun aceleași avantaje, nu sunt accesibile la același preț și nu acoperă aceleași rețele. A alege propriul card de combustibil impune să se țină cont de multipli parametri înainte de a identifica emitentul cel mai potrivit.

Un criteriu important de luat în calcul este acela al rețelei de benzinării asociate cardurilor propuse. Cardul de carburant OMV este utilizabil, spre exemplu, în România în benzinăriile Petrom și viceversa, în 630 de stații. Nivelul acoperirii garantează că angajații dumneavoastră care îl dețin vor putea să îl utilizeze în orice moment spre a face plinul. Dacă activitatea companiei acoperă Europa, anumite rețele propun carduri de benzină valabile în mai multe mii de stații de-a lungul Europei.

Dincolo de acoperire, trebuie studiat prețul final al carburantului pentru a alege cardul de combustibil propriu. Mai mult de atât, anumite carduri includ o reducere sistematică la prețul afișat la stație, iar altele nu.

Alegerea cardului de combustibil depinde și de serviciile care pot facilita sau îmbunătăți  administrarea globală a flotei de afaceri. Astfel, pentru a-și alege cardul de carburant, anumite cadre de conducere vor privilegia cardurile care includ staționarea în parcare (mai ales dacă activitatea necesită deplasarea în zone urbane) sau opțiunea de taxe de drum, alții vor privilegia întreținerea cu spălarea vehiculului, gratuitatea anumitor produse în magazin. În sfârșit, altele vor opta pentru un ajutor la plata taxelor.

Pentru a alege cardul de combustibil în modul cel mai documentat și cel mai eficient, a vă baza pe expertiza lui Companeo permite obținerea cu câteva clicuri a ofertelor complete și bine delimitate de carduri de combustibil, transmise de cei mai buni prestatori de pe piață.

Aflați mai multe în Cardul de Carburant :

Alegerea dumneavoastră - întrebări frecvente :

Pentru mai multe informații în Cardul de Carburant găsiți ghidul nostru de cumpărare