Alegerea dumneavoastră

Descoperiți cele mai frecvente întrebări în Cardul de Carburant

Cum să-ți alegi furnizorul de carduri de carburant?

A alege furnizorul potrivit de carduri de carburant necesită evaluarea corectă a propriilor nevoi și compararea ofertelor disponibile pe piață. Vă ajutăm să faceți alegerea potrivită pe Companeo.ro.

A alege furnizorul propriu de carduri de carburant pentru afaceri este un proces care necesită o atenție sporită. El se dovedește totuși destul de simplu cu o metodă potrivită cu atât mai mult dacă el se realizează după analiza riguroasă a nevoilor întreprinderii și a colaboratorilor vizați.

Cumpărătorul sau cadrul de conducere  interesat va trebui să focalizeze asupra elementelor următoare:

  • Natura flotei (automobile sau mopede, camioane, vehicule utilitare),
  • Numărul de carduri de carburant necesare,
  • Combustibilii utilizați,
  • Zona geografică de deplasare a echipelor,
  • Serviciile complementare de care compania are nevoie (taxe de drum, parcări, spălare, produse de întreținere),
  • Ritmul de facturare și termenele de plată prevăzute.

Aceste elemente le vor permite diferiților furnizori de carburant să facă o propunere adaptată particularităților companiei. 

 

Căci cel mai bun furnizor de carduri de carburant nu este neapărat și cel  mai ieftin ca primă observație.  Este mai curând cel care permite companiei să câștige în performanța per ansamblu. Cea mai mare sursă de câștig financiar nu se situează la nivelul tarifelor preferențiale oferite de către majoritatea prestatorilor de carduri de carburant. Este mai curând vorba despre optimizarea cheltuielilor în domeniului carburantului printr-o administrare foarte inteligentă a consumului, o monitorizare  atentă a kilometrajului vehiculelor și o mai bună întreținere preventivă. În sfârșit, este vorba și de a elimina o mare parte a costurilor de gestionare contabilă a deconturilor și de limitare a riscurilor de a greși.

Cardul de combustibil oferă o mare precizie în monitorizarea TVA-lui la carburant și a taxelor de poluare, ceea ce permite optimizarea recuperării și plata acestor taxe diferite după caz cât și maximizarea prevenirii riscului de eroare.

A alege furnizorul potrivit de carduri de carburant nu este un subiect neînsemnat și el merită un demers riguros de selecție. Decizia de folosire a  unei aplicații de  comparare de carduri de carburant on-line poate permite facilitarea acestui demers, cu atât mai mult cu cât furnizorii sunt numeroși și variați. Trebuie luați în calcul mai ales:

  • Marile grupuri petroliere românești și străine precum: Petrom, OMV, Shell (EuroShell), Total (AS24),Q8 (International Diesel Service) sau Gazprom.
  • Prestatorii independenți precum Edenred (Card UTA), Eurowag sau Cardoil Avantaj.

Dar metoda cea mai eficientă rămâne solicitarea a cât mai multe oferte posibile prestatorilor specializați. Companeo face această misiune extrem de simplă: cu câteva clicuri, orice persoana cu drept de decizie poate să ceară diverse oferte furnizorilor de carduri de carburant și să îl selecteze ulterior pe acela care este cel mai potrivit nevoilor companiei sale.

Găsiți articolul nostru complet dedicat celor mai buni furnizori de carduri de carburant pentru a afla mai multe despre ofertele lor.

Aflați mai multe în Cardul de Carburant :

Alegerea dumneavoastră - întrebări frecvente :

Pentru mai multe informații în Cardul de Carburant găsiți ghidul nostru de cumpărare