Alegerea dumneavoastră

Descoperiți cele mai frecvente întrebări în Cardul de Carburant

Care sunt cei mai buni furnizori de carduri de combustibil în 2024?

Multe companii au decis să-și simplifice administrarea domeniului carburantului și a flotei auto făcând apel la furnizori de carduri de carburant. Această măsură permite raționalizarea proceselor centralizând cheltuielile pe o singură factură lunară și suprimând deconturile asociate. Dacă multe carduri de carburant oferă o reducere la prețul de la pompă, economia pentru companie intervine mai curând datorită gestiunii foarte inteligente a domeniului carburantului și a vehiculelor.

A realiza alegerea potrivită a furnizorilor de carduri de combustibil în 2021 impune evaluarea nevoilor companiei. Este important să se studieze anterior ansamblul de beneficii și servicii care vor fi utile companiei. Avantajele cardurilor de carburant variază în funcție de furnizori.

Cea mai mare parte a furnizorilor de carduri de carburant propune în prezent servicii 100% on-line cu o platformă web și o aplicație mobilă ce cuprinde funcționalitatea de plată. Aceste platforme permit și simplificarea urmăririi și a gestiunii cardurilor de carburant, dar, de la o platformă la alta, nivelul urmăririi și cât și opțiunile pot varia.

Serviciile incluse în avantajele cardului de combustibil merită și ele o atenție specială și vor depinde de necesitățile activității fiecărei companii: a include taxa de drum electronică sau parcarea securizată pot să simplifice, de asemenea, administrarea, suprimând și alte deconturi.

Este necesară și verificarea amplorii rețelei furnizorilor în 2021: cardul de carburant trebuie, de fapt, să fie utilizabil în orice moment de către beneficiari, obiectivul fiind, să ne amintim, de a suprima deconturile. Dat fiind succesul acestui sistem, există în prezent numeroase rețele și branduri care propun carduri de carburant.

Ca să ne amintim, principalele categorii de furnizori de carduri de combustibil sunt următoarele:

Grupurile petroliere: se regăsesc în această categorie brandurile: Petrom, OMV, MOL, Total (AS24), Shell (Euroshell), Petrol, Lukoil.

Prestatori specializați independenți precum Cardoil Avantaj, UTA sau Euro WAG.

Pentru a obține oferte de carduri de carburant, este necesar, în general, să se facă o solicitare on-line. Pentru a ajuta companiile să identifice cel mai bun furnizor de card carburant pentru 2021, Companeo propune un serviciu care permite persoanelor cu capacitate decizională să primească rapid mai multe oferte de carduri de carburant și să le compare pentru a face cea mai bună alegere.

Găsiți și situația comparativă realizată de noi referitoare la cele mai bune oferte de carduri de carburant.

Aflați mai multe în Cardul de Carburant :

Alegerea dumneavoastră - întrebări frecvente :

Pentru mai multe informații în Cardul de Carburant găsiți ghidul nostru de cumpărare

Care sunt cei mai buni furnizori de carduri de combustibil în 2024?