Tehnologie/Funcționalitate

Descoperiți cele mai frecvente întrebări în Cardul de Carburant

Cum funcționează cumpărarea cardurilor de combustibil?

A alege cardul de carburant potrivit companiei necesită examinarea numeroaselor criterii cu scopul de a beneficia de toate avantajele pe care această soluție le poate oferi. Cumpărarea cardurilor de combustibil este destul de simplă în ea însăși, cea mai mare parte a rețelelor și a emitenților permițând, de fapt, efectuarea demersurilor on-line.

Cumpărarea cardurilor de combustibil pentru afaceri implică totuși necesitatea de a putea alege având siguranța de a fi luat în calcul toți parametrii, ținând cont de:

  • Diferitele tipuri de angajați care vor utiliza acest card (cadre ce dispun de un vehicul de companie sau nu),
  • Numărul de angajați vizați ,
  • Natura vehiculelor (autovehicule, camioane, flote mixte),
  • Întreaga zonă în care se vor realiza deplasările,
  • Natura zonelor de deplasare : urbană, periferică, rurală,
  • Tipul de rețele rutiere acoperite : autostradă cu taxe sau fără taxe,
  • Nevoia de servicii conexe: întreținere, spălare, asigurări, plata taxelor.

Pentru cumpărarea cardului de carburant propriu, este necesară ulterior apropierea de un emitent care va propune o ofertă incluzând prețul de fabricare al cardurilor, comisionul de gestiune aplicat pe facturi (sub forma procentajului din totalul facturat), suma depozitului de garanție eventual și al costului  lunar al abonamentului. Cumpărarea unui card de carburant pentru afaceri este un proces de alegere a furnizorului de sine stătător care trebuie să conducă la a pune și a-și pune întrebările potrivite, cu scopul de a optimiza  în cel mai înalt grad administrarea flotei auto și a domeniului combustibilului.

Cumpărarea unui card de combustibil Petrom nu garantează accesul la aceleași opțiuni, nici la aceleași stații precum cumpărarea unui card UTA sau Cardoil Avantaj. Fiecare cumpărător va trebui să compare cu atenție ofertele disponibile pe piață pentru a alege cardul de carburant cel mai potrivit nevoilor sale, ceea ce face demersul complex în mod special. Astfel, pentru cumpărarea cardurilor de combustibil pentru afaceri, de-a lungul unui proces eficient și testat, Companeo propune companiilor un aliat care să le asigure primirea ofertelor de carduri de carburant clare și adaptate cu câteva clicuri.

Aflați mai multe în Cardul de Carburant :

Tehnologie/Funcționalitate - întrebări frecvente :

Pentru mai multe informații în Cardul de Carburant găsiți ghidul nostru de cumpărare