Tehnologie/Funcționalitate

Descoperiți cele mai frecvente întrebări în Tichete de masă

Cardurile de masă și alte tichete de masă pe suport electronic: care sunt avantajele cardurilor de masă?

Mereu conectați, mereu în mișcare, obiceiurile salariaților dumneavoastră evoluează odată cu tehnologia digitală și pauza de masă nu scapă acestei tendințe. Este motivul pentru care din ce în ce mai mulți salariați preferă cardul  de masă. Realizare pe suport electronic a ceea ce odinioară erau tichetele de masă  pe suport hârtie, cardul de masă este mai practic, mai sigur și mai  eficient. Avantajele cardului de masă și al altor tichete pe suport electronic sub formă de card preplătit sunt numeroase. Prin intermediul platformei on-line, este ușor de consultat istoricul plăților și soldul restant curent. Anumite aplicații mobile permit în egală măsură să se realizeze identificarea unei unități afiliate prin geolocalizare. Noua caracteristică a cardurilor de masă: plata fără contact care simplifică și mai mult operațiunea. Anumite carduri permit chiar m-paiement via Apple Pay sau Android Pay.

Interfața cardului de masă online permite angajatorului să gestioneze beneficiarii, să valideze comenzile de card, le reîncarce sau să le anuleze.  Se creează o legatura strânsă și constantă cu emitentul cardului, pentru o gestionare optimizată.

Pentru unitățile și comercianții afiliați, termenele de plată a cardurilor de masă sunt mult mai scurte și mai securizate (rambursare în 48 de ore), ceea ce transformă cardul de masă într-un veritabil atu pentru trezorerie.

Mai mulți emitenți propun tichete de masă pe suport electronic oferind avantajele cardurilor de masă. Tabelul următor indică principalele atuuri ale acestor carduri diferite.  În mod normal, o ofertă on-line pentru tichete de masă de la diferiți furnizori este foarte utilă. Companeo este un serviciu permițând să obții în câteva clicuri oferte  de la principalii furnizori.

Cardul Ticket Restaurant de la Edenred

Livrarea cardului în 24-72 de ore cu posibilitatea de  a-l personaliza și posibilitatea de a instala aplicația pe mobil  My EdenRed pentru a consulta soldul și istoricul, pentru a configura alertele.

Up Dejun de la Up România

Rapiditate și flexibilitate, cu cardul Up Dejun, folosirea tehnologiei contactless, comision 0 la plata în magazin și la partenerii afiliați.

Gusto Pass de la Sodexo

Flexibilitate cu cardul fără cod pin, Gusto Pass Sodexo cu ofertele diferiților parteneri și mărcile afiliate grupului Sodexo, plată mobilă, interfață de gestiune, urmărirea istoricului plăților, consultarea soldurilor . 

 

Pentru mai multe informații în Tichete de masă găsiți ghidul nostru de cumpărare

Cardurile de masă și alte tichete de masă pe suport electronic: care sunt avantajele cardurilor de masă?