Car

ph_meta_content%1

Car

Când vorbim despre vehicule profesionale, trebuie mai întâi să facem distincția între vehiculele comerciale și vehiculele ușoare. Vehiculul comercial este utilizat pentru transportul de mărfuri, în timp ce mașina companiei este un avantaj în natură, acordat angajaților ambulanți (agenți de vânzări, etc.). Chiar și în cadrul mașinilor companiei, trebuie făcută o distincție între vehiculul companiei și vehiculul de serviciu. Din motive întemeiate, mașina de serviciu poate fi utilizată numai în scopuri profesionale. Vehiculul companiei este pus la dispoziția angajatului și, prin urmare, poate fi utilizat în afara programului de lucru.

Indiferent de politica companiei, vehiculele profesionale oferă multe avantaje. Acest lucru face posibilă (printre altele) facilitarea călătoriilor și motivarea angajaților. Mașina companiei îmbunătățește, de asemenea, imaginea companiei pentru clienți. În plus, dacă cumpărați vehiculele, suma de achiziție va fi deductibilă din rezultate. În cele din urmă, puteți integra flota în patrimoniul companiei, pentru a o valorifica.

Cu toate acestea, gestionarea unei flote de vehicule reprezintă un element financiar semnificativ (chirii, întreținere, asigurări, revizii, combustibil etc.). Prin urmare, este important ca vehiculele să se adapteze nevoilor dumneavoastră.

Pentru a optimiza costurile, puteți achiziționa, de asemenea, servicii suplimentare. Printre acestea, sistemul de geolocalizare sau cardul de benzină urmează să fie aprobate. Geolocalizarea face posibilă cunoașterea în timp real a poziției fiecărui angajat, pentru a îmbunătăți atribuirea sarcinilor, a monitoriza schimbările parcursului și a facilita comunicarea între echipe. Cardul de benzină, la rândul său, vă permite să limitați costurile de călătorie, să vă simplificați contabilitatea și să beneficiați de prețuri avantajoase la pompă.

Discover our content in cardul de carburant

ph_alt_image_default%1
Buying guide, frequently asked questions and suppliers: discover all our content in cardul de carburant. Compare offers tailored to your needs by filling our free form.

Discover our content in monitorizarea vehiculelor

ph_alt_image_default%1
Buying guide, frequently asked questions and suppliers: discover all our content in monitorizarea vehiculelor. Compare offers tailored to your needs by filling our free form.
ph_meta_select_product_interest